Yoga & wildfood summer

Tijdens de maand juli kan je in de Franse Ardennen naar onze yoga & wildfood b&b komen. Samen wandelen door de prachtige natuur en wilde planten plukken, genieten van drie biologische vegetarische maaltijden per dag, luieren in de tuin en ontspannen in de yoga lessen. Ervaring is niet vereist, de lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus.

De dagindeling, data, prijzen en praktische informatie vind je op de website van Forest to Plate of Mont Vireux

Inschrijven kan via hello@wanderfulwild.com.

In July we are hosting a yoga & wildfood stay in a beautiful house in the French Ardennes. Come enjoy wild edible plant-walks in nature, three organic vegetarian meals a day, a lush garden and relaxing yoga classes. No need to be an experienced yogi, the classes are suitable for all levels.

For more information, dates and prices, check Forest to Plate or the Mont Vireux website.

To subscribe: hello@wanderfulwild.com.

One Reply to “Yoga & wildfood summer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.